Particulier

Zakelijk

Particulier

Zakelijk

Zonnepanelen Hoogeloon

Zonnepanelen in Hoogeloon dragen bij aan het doel om in 2050 energieneutraal te zijn en als inwoner van de gemeente kun je hier natuurlijk aan bijdragen door zonnepanelen op je eigen woning te laten plaatsen. Hiermee ervaar je niet alleen de voordelen van deze investering, maar maak je Bladel ook een stukje groener. Solar Crew beschikt over jarenlange ervaring en begeleidt je met de aanschaf van jouw eigen set prachtige zonnepanelen! Alleen waar begin je? Wat heb je nodig? Geen zorgen, Solar Crew staat klaar om alle vragen die je hebt te beantwoorden. Wij halen voor jou alles uit de zon!

Advies zonnepanelen Hoogeloon

 

Installaties in omgeving Hoogeloon

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Zonnepaneel installatie woning Eindhoven

Alles super verlopen. Wat een fijne club om mee te werken en échte vakmannen. Alle lof voor Solar Crew.

Sal O.

Schijndel
Solar Edge Thuisaccu Installatie Thuisbatterij

In het begin waren we wat onzeker over de aanschaf van de juiste thuisbatterij, maar dankzij Solar Crew en hun persoonlijke begeleiding door het gehele traject kunnen we spreken over een geweldige ervaring.

Giovanni S.

Den Bosch
Laadpaal installatie

Ik ben zeer tevreden over mijn beslissing om zonnepanelen en een laadpaal van Solar Crew te laten installeren.

John D.

Bladel
Zonnepanel installatie Solar Crew

Voor ons een dikke 10! Op advies van meerdere buren met Solar Crew in zee gegaan. Fijne club.

Benjamin K.

Mierlo
Thuisbatterij installatie thuisaccu

De thuisaccu samen met een airco installatie laten installeren door het team van Solar Crew. Alle lof voor deze organisatie, contact voelde meteen vertrouwd.

Stef B.

Oirschot
Laadpaal installatie

Van begin tot eind was mijn ervaring met Solar Crew uitstekend. Het team gaf helder advies en de installatie van mijn laadpaal thuis verliep soepel.

Riduan H.

Eindhoven
Zonnepanelen installatie Waalre

Fantastisch werk door Solar Crew.
Erg tevreden over de gang van zaken. Zijn zeer vriendelijk en bovendien kundig. Kan ze absoluut aanbevelen.

Bram van H.

Tilburg
Zonnepanelen offerte installatie huis woning Solar Crew

Wij zijn erg tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen en uitleg op locatie door de vriendelijke monteurs. 🤩

Suzy F.

Nuland

Onze service in Hoogeloon

Advies

De adviezen van Solar Crew zijn altijd op maat, eerlijk en oprecht. Wij zijn jouw sparringpartner voor al je vragen of ideeën. Dankzijn onze jarenlange ervaring kun je altijd terecht bij ons. Wij zorgen voor zonnepanelen van kwaliteit, die het beste rendement behalen! \

Engineering van zonnepanelen in Eindhoven

In deze fase gaan we het project technisch in beeld brengen. Zo weet je wat je kan verwachten en kom je nooit voor verrassingen te staan. De plannen zullen in 3D worden uitgewerkt om je een goed beeld te geven. Daarnaast zullen de berekeningen ook volledig worden uitgewerkt.Hetzelfde geldt voor de hijs-posities en legplannen waarbij we ervoor zorgen dat de veiligheid van onze medewerkers en de omgeving in Hoogeloon centraal staat.

Installatie zonnepanelen in Eindhoven

Wij verzorgen alle installaties zelf. Wij zetten de panelen op je dak en zetten ook de opgewekte energie van gelijkspanning (DC) om naar wisselspanning (AC). Tijdens het project zal je iedere dag hetzelfde team over de vloer krijgen. Zij leveren hoogwaardig meesterschap en begrijpen de techniek.

Service & onderhoud in Eindhoven

Je kan direct na oplevering gebruik maken van onze service. Wij zorgen dat optimaal rendement behaald wordt. Onze systemen worden 24/7 gemonitord. Periodiek zullen wij het systeem controleren en schoonmaken.

Jinko 430Wp Zonnepaneel

Offerte zonnepanelen installatie Hoogeloon


Solar Crew Emblem

Offerte aanvragen

In 1 minuut geregeld