Particulier

Zakelijk

Particulier

Zakelijk

Zonnepanelen Heeze

Zonnepanelen in Heeze dragen bij om Nederland energieneutraal te maken voor 2050. Als inwoner van de gemeente Heeze-Leende kun je hier natuurlijk aan bijdragen door zonnepanelen te laten installeren op uw eigen woning. Hiermee bespaar je niet alleen op je maandelijkse kosten, maar verdien je de investering ook nog eens snel terug (+/- 6 jaar). Ook help je om jouw directe omgeving om een stukje groener te worden. Solar Crew beschikt over meer dan 9 jaar ervaring op het gebied van zonnepanelen voor particulieren en bedrijven. We begeleiden je van a tot z met de aanschaf van zonnepalen. Wat heb je nodig, hoe is de situatie van jouw huis en hoe gaan we dit realiseren. Geen zorgen! Solar Crew staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Wij halen namelijk alles voor jou uit de zon.

Advies zonnepanelen Heeze

Met de investering van zonnepanelen wek je, je eigen energie op. Zo wordt Heeze groener en ervaar je alle voordelen die zonnepanelen met zich mee brengen. Wist je dat de waarde van je huis omhoog gaat wanneer je zonnepanelen op je dak laat plaatsen? Of dat je energiekosten omlaag gaan? En alle stroom die je niet gebruikt wordt gewoon weer terug geleverd aan het net. Kortom genoeg redenen om zonnepanelen aan te schaffen!

Solar Crew beschikt over jarenlange ervaring en is dus de ideale partner als het gaat om de aanschaf van zonnepanelen. Wij geven advies op maat, leveren kwaliteit en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Bj Solar Crew leveren we altijd de hoogste kwaliteitsstandaarden en houden ons daarbij aan de wettelijke eisen en normeringen.

Installaties in omgeving Heeze

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Zonnepaneel installatie woning Eindhoven

Alles super verlopen. Wat een fijne club om mee te werken en échte vakmannen. Alle lof voor Solar Crew.

Sal O.

Schijndel
Solar Edge Thuisaccu Installatie Thuisbatterij

In het begin waren we wat onzeker over de aanschaf van de juiste thuisbatterij, maar dankzij Solar Crew en hun persoonlijke begeleiding door het gehele traject kunnen we spreken over een geweldige ervaring.

Giovanni S.

Den Bosch
Laadpaal installatie

Ik ben zeer tevreden over mijn beslissing om zonnepanelen en een laadpaal van Solar Crew te laten installeren.

John D.

Bladel
Zonnepanel installatie Solar Crew

Voor ons een dikke 10! Op advies van meerdere buren met Solar Crew in zee gegaan. Fijne club.

Benjamin K.

Mierlo
Thuisbatterij installatie thuisaccu

De thuisaccu samen met een airco installatie laten installeren door het team van Solar Crew. Alle lof voor deze organisatie, contact voelde meteen vertrouwd.

Stef B.

Oirschot
Laadpaal installatie

Van begin tot eind was mijn ervaring met Solar Crew uitstekend. Het team gaf helder advies en de installatie van mijn laadpaal thuis verliep soepel.

Riduan H.

Eindhoven
Zonnepanelen installatie Waalre

Fantastisch werk door Solar Crew.
Erg tevreden over de gang van zaken. Zijn zeer vriendelijk en bovendien kundig. Kan ze absoluut aanbevelen.

Bram van H.

Tilburg
Zonnepanelen offerte installatie huis woning Solar Crew

Wij zijn erg tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen en uitleg op locatie door de vriendelijke monteurs. 🤩

Suzy F.

Nuland

Onze service in Heeze

Advies

Bij Solar Crew kun je advies op maat verwachten wat altijd oprecht en eerlijk is. Met ons kun je sparren over je vragen en ideeën. Door onze jarenlange ervaring kun je bij ons terecht. Wij denken met je mee en zorgen voor het best gewenste resultaat waar je een mooi rendement uithaalt.Eén ding staat centraal in ons advies; we vertalen jouw vraag naar de beste mogelijke oplossing, gericht op rendement dat een energieneutraal Nederland weer een stapje dichterbij brengt.

Engineering

Tijdens de engineeringsfase brengen we het project technisch in beeld. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je wat je van ons kan verwachten. De plannen en berekeningen die Solar Crew maakt worden in 3D uitgewerkt. Hetzelfde geldt voor de hijs-posities en legplannen waarbij we ervoor zorgen dat de veiligheid van onze medewerkers en de omgeving in Heeze centraal staat.

Installatie

Alle installaties verzorgt Solar Crew zelf. Hierbij leggen we niet alleen de zonnepanelen op je dak, maar zetten we ook de opgewekte energie van gelijkspanning (DC) om naar wisselspanning (AC). Je zult tijdens het project in Heeze altijd te maken krijgen met hetzelfde team. Zij leveren hoogwaardig meesterschap en begrijpen de techniek.

Service en onderhoud

Onze service begint direct na oplevering. Wij zorgen ervoor dat je verzekerd bent van een optimaal rendement, want onze systemen worden 24/7 gemonitord. Tevens controleren wij periodiek het systeem en maken het periodiek schoon.

Jinko 430Wp Zonnepaneel

Offerte zonnepanelen installatie Heeze


Solar Crew Emblem

Offerte aanvragen

In 1 minuut geregeld