Particulier

Zakelijk

Particulier

Zakelijk

Zonnepanelen Geldrop

Zonnepanelen in Geldrop laten plaatsen door een partij met ruime ervaring? Solar Crew is met ruim +8000 projecten (zowel woningen als bedrijven) een grote regionale speler op het gebied van zonnepanelen. Hiermee dragen wij bij om Nederland energieneutraal te maken voor 2050. Als inwoner van de gemeente Geldrop wil je natuurlijk maandelijks besparen op je energiekosten. Ook het snel terugverdienen van de investering is iets wat mogelijk is met zonnepanelen van Solar Crew (+/- 6 jaar). Bij de aanschaf van zonnepanelen begeleiden we je van a tot z. Hoe is de situatie van jouw huis en hoe gaan we het maximale uit de zon halen? Vragen die we direct voor je beantwoorden zodat je ons met een gerust gevoel het dak op stuurt!

Waarom zonnepanelen in Geldrop?

Het plaatsen van zonnepanelen past helemaal in het milieu- en duurzaamheidsbeleid van Geldrop-Mierlo. Dit beleid gaat namelijk verder dan de landelijke doelen die geformuleerd zijn door de overheid. Het doel van de gemeente is om in 2040 energieneutraal te zijn. Dat wil dus zeggen dat 100% van de energie die verbruikt wordt in Geldrop-Mierlo duurzaam is opgewekt. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van de zon, wind, biomassa en omgevingswarmte. Met het kopen van zonnepanelen ben je dus niet alleen goed bezig voor je portemonnee. Maar help je de gemeente

Maak gebruik van subsidies

Ook in Eindhoven is er een mogelijkheid tot subsidies m.b.t. zonnepanelen. In de praktijk zien we spijtig genoeg met grote regelmaat dat subsidies over het hoofd worden gezien, dakvlakken niet slim of optimaal benut worden én dat er geen eerlijk en concreet beeld wordt geschetst over het rendement (opbrengst) van de installatie. Bij ons krijg je altijd een eerlijk advies en komen we met alternatieven als wij denken dat het beter, mooier óf slimmer kan. We denken in dit alles met je mee tot aan de transformator. Ook op het gebied van constructieberekeningen weten we wat er nodig is en wij kennen de weg naar energieadviseurs om je te helpen bij de inkoop en verkoop van zonne-energie.Eén ding staat centraal in ons advies; we vertalen jouw vraag naar de beste mogelijke oplossing, gericht op rendement dat een energieneutraal Nederland (en natuurlijk Eindhoven) weer een stapje dichterbij brengt.

Installaties in omgeving Geldrop

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Zonnepaneel installatie woning Eindhoven

Alles super verlopen. Wat een fijne club om mee te werken en échte vakmannen. Alle lof voor Solar Crew.

Sal O.

Schijndel
Solar Edge Thuisaccu Installatie Thuisbatterij

In het begin waren we wat onzeker over de aanschaf van de juiste thuisbatterij, maar dankzij Solar Crew en hun persoonlijke begeleiding door het gehele traject kunnen we spreken over een geweldige ervaring.

Giovanni S.

Den Bosch
Laadpaal installatie

Ik ben zeer tevreden over mijn beslissing om zonnepanelen en een laadpaal van Solar Crew te laten installeren.

John D.

Bladel
Zonnepanel installatie Solar Crew

Voor ons een dikke 10! Op advies van meerdere buren met Solar Crew in zee gegaan. Fijne club.

Benjamin K.

Mierlo
Thuisbatterij installatie thuisaccu

De thuisaccu samen met een airco installatie laten installeren door het team van Solar Crew. Alle lof voor deze organisatie, contact voelde meteen vertrouwd.

Stef B.

Oirschot
Laadpaal installatie

Van begin tot eind was mijn ervaring met Solar Crew uitstekend. Het team gaf helder advies en de installatie van mijn laadpaal thuis verliep soepel.

Riduan H.

Eindhoven
Zonnepanelen installatie Waalre

Fantastisch werk door Solar Crew.
Erg tevreden over de gang van zaken. Zijn zeer vriendelijk en bovendien kundig. Kan ze absoluut aanbevelen.

Bram van H.

Tilburg
Zonnepanelen offerte installatie huis woning Solar Crew

Wij zijn erg tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen en uitleg op locatie door de vriendelijke monteurs. 🤩

Suzy F.

Nuland

Onze service in Geldrop

Advies

Bij Solar Crew kun je advies op maat verwachten wat altijd oprecht en eerlijk is. Met ons kun je sparren over je vragen en ideeën. Door onze jarenlange ervaring kun je bij ons terecht. Wij denken met je mee en zorgen voor het best gewenste resultaat waar je een mooi rendement uithaalt.Eén ding staat centraal in ons advies; we vertalen jouw vraag naar de beste mogelijke oplossing, gericht op rendement dat een energieneutraal Nederland weer een stapje dichterbij brengt.

Engineering van zonnepanelen in Eindhoven

Tijdens de engineeringsfase brengen we het project technisch in beeld. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je wat je van ons kan verwachten. De plannen en berekeningen die Solar Crew maakt worden in 3D uitgewerkt. Hetzelfde geldt voor de hijs-posities en legplannen waarbij we ervoor zorgen dat de veiligheid van onze medewerkers en de omgeving in Geldrop centraal staat.

Installatie zonnepanelen in Eindhoven

Alle installaties verzorgt Solar Crew zelf. Hierbij leggen we niet alleen de zonnepanelen op je dak, maar zetten we ook de opgewekte energie van gelijkspanning (DC) om naar wisselspanning (AC). Je zult tijdens het project in Geldrop altijd te maken krijgen met hetzelfde team. Zij leveren hoogwaardig meesterschap en begrijpen de techniek.

Service & onderhoud in Eindhoven

Onze service begint direct na oplevering. Wij zorgen ervoor dat je verzekerd bent van een optimaal rendement, want onze systemen worden 24/7 gemonitord. Tevens controleren wij periodiek het systeem en maken het periodiek schoon.

Jinko 430Wp Zonnepaneel

Offerte zonnepanelen installatie Geldrop


Solar Crew Emblem

Offerte aanvragen

In 1 minuut geregeld