Particulier

Zakelijk

Particulier

Zakelijk

Zonnepanelen Eindhoven

Zonnepanelen in Eindhoven aanschaffen voor jouw woning of bedrijfspand? Dan is Solar Crew de juiste partij! Zowel voor particulier en zakelijk installeren wij zonnepanelen in Eindhoven.

Wil je zonnepanelen in Eindhoven installeren voor jouw bedrijfspand? We begrijpen als geen ander dat dagelijkse bedrijfsprocessen geen hinder mogen ondervinden bij het aanleggen van zonnepanelen. In overleg met jou bepalen we de planning zodat jullie als bedrijf er zo min mogelijk last van ondervinden. We informeren jou als opdrachtgever over de mogelijkheden tot een SDE+ subsidie. Deze subsidie is speciaal in het leven geroepen door de Nederlandse overheid om het bedrijfsleven te stimuleren over te stappen op hernieuwbare energie. Bekijk de mogelijkheden voor zakelijke zonnepanelen.

Wil je zonnepanelen in Eindhoven installeren voor jouw woning? Je kunt altijd bij ons terecht voor advies (vanaf de allereerste plannen of ideeën), tot aan de uitwerking, installatie en service en onderhoud op het gebied van zonnepanelen. We verzorgen daarmee het complete plaatje van A tot Z. Als wij klaar zijn, maak jij gebruik van zonne-energie, met optimaal rendement. Particulieren in Eindhoven hebben met ons écht een premium partner in huis. Bekijk de mogelijkheden van zonnepanelen voor particulieren.

Advies zonnepanelen Eindhoven

Door onze jarenlange ervaring zijn we de sparringpartner als het gaat om advies in de voortraject van een project gericht op de installatie van zonnepanelen binnen de woningbouw, woningcorporaties, bedrijven en de agrarische-sector. Daarbij zijn wij volledig onafhankelijk en niet gebonden aan merken en/of specifieke leveranciers. Een advies van Solar Crew is dan ook altijd oprecht én eerlijk.

Daarbij geven we het ook aan wanneer we het ergens niet mee eens zijn. Dat hoort bij een eerlijk advies. We denken dus al mee in het voortraject (ook wel oriëntatiefase genoemd). Dat doen we niet alleen als ‘maker’, maar in beginsel vooral als ‘denker’. Ons advies kan bijvoorbeeld betrekking hebben op hellingshoeken, functionaliteit, rendement, esthetiek (high-end oplossingen), type daken en benodigde zonnepanelen, maar ook over subsidiemogelijkheden.

Maak gebruik van subsidies

Ook in Eindhoven is er een mogelijkheid tot subsidies m.b.t. zonnepanelen. In de praktijk zien we spijtig genoeg met grote regelmaat dat subsidies over het hoofd worden gezien, dakvlakken niet slim of optimaal benut worden én dat er geen eerlijk en concreet beeld wordt geschetst over het rendement (opbrengst) van de installatie. Bij ons krijg je altijd een eerlijk advies en komen we met alternatieven als wij denken dat het beter, mooier óf slimmer kan. We denken in dit alles met je mee tot aan de transformator. Ook op het gebied van constructieberekeningen weten we wat er nodig is en wij kennen de weg naar energieadviseurs om je te helpen bij de inkoop en verkoop van zonne-energie.Eén ding staat centraal in ons advies; we vertalen jouw vraag naar de beste mogelijke oplossing, gericht op rendement dat een energieneutraal Nederland (en natuurlijk Eindhoven) weer een stapje dichterbij brengt.

Installaties in omgeving Eindhoven

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Zonnepaneel installatie woning Eindhoven

Alles super verlopen. Wat een fijne club om mee te werken en échte vakmannen. Alle lof voor Solar Crew.

Sal O.

Schijndel
Solar Edge Thuisaccu Installatie Thuisbatterij

In het begin waren we wat onzeker over de aanschaf van de juiste thuisbatterij, maar dankzij Solar Crew en hun persoonlijke begeleiding door het gehele traject kunnen we spreken over een geweldige ervaring.

Giovanni S.

Den Bosch
Laadpaal installatie

Ik ben zeer tevreden over mijn beslissing om zonnepanelen en een laadpaal van Solar Crew te laten installeren.

John D.

Bladel
Zonnepanel installatie Solar Crew

Voor ons een dikke 10! Op advies van meerdere buren met Solar Crew in zee gegaan. Fijne club.

Benjamin K.

Mierlo
Thuisbatterij installatie thuisaccu

De thuisaccu samen met een airco installatie laten installeren door het team van Solar Crew. Alle lof voor deze organisatie, contact voelde meteen vertrouwd.

Stef B.

Oirschot
Laadpaal installatie

Van begin tot eind was mijn ervaring met Solar Crew uitstekend. Het team gaf helder advies en de installatie van mijn laadpaal thuis verliep soepel.

Riduan H.

Eindhoven
Zonnepanelen installatie Waalre

Fantastisch werk door Solar Crew.
Erg tevreden over de gang van zaken. Zijn zeer vriendelijk en bovendien kundig. Kan ze absoluut aanbevelen.

Bram van H.

Tilburg
Zonnepanelen offerte installatie huis woning Solar Crew

Wij zijn erg tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen en uitleg op locatie door de vriendelijke monteurs. 🤩

Suzy F.

Nuland

Onze service in Eindhoven

Advies

Als onafhankelijke sparringpartner zijn we eerlijk en oprecht in ons advies. In het voortraject gaan we al met je vraag aan de slag. Dit kan gaan van hellingshoeken tot benodigde zonnepanelen. Als je nu zonnepanelen laat plaatsen bespaar je op kosten.Eén ding staat centraal in ons advies; we vertalen jouw vraag naar de beste mogelijke oplossing, gericht op rendement dat een energieneutraal Nederland weer een stapje dichterbij brengt.

Engineering van zonnepanelen in Eindhoven

Bij ons betekent engineering het technisch in beeld brengen -ofwel visualiseren- van een project van A tot Z (advies, engineering, installatie én service en onderhoud). We maken berekeningen en werken plannen uit in 3D. Ook legplannen en hijs-posities worden uitgewerkt. Daarbij staat veiligheid voor onze mensen en de omgeving centraal. Ook dit brengen we vooraf in kaart. Tijdens de engineerfase brengen we zo concreet mogelijk in beeld wat we gaan doen en hoe we dat doen. We vinden het belangrijk dat de opdrachtgevers ons begrijpen en weten waarmee we bezig zijn. Dat geldt van offerte t/m de opleveringsfase en alles wat hier tussenin zit. Daarbij werken we toe naar die welbekende stip aan de horizon; wat betekent jouw investering voor de lange termijn? En welke keuzes gaan we samen maken?

Installatie zonnepanelen in Eindhoven

Al onze installaties worden volledig door Solar Crew zelf geïnstalleerd. Daarbij conformeren wij ons aan alle geldende eisen en normeringen. De installaties zijn kwalitatief hoogwaardig, wij werken alleen met de meest betrouwbare merken en leveranciers.Installatie van zonnepanelen in Eindhoven gaat bij ons veel verder dan enkel en alleen een dak vol zonnepanelen leggen. We verzorgen daarbij het omzetten van opgewekte energie van gelijkspanning (DC) naar wisselspanning (AC). Wanneer wij over de vloer komen worden de werkzaamheden altijd uitgevoerd door één en hetzelfde team. Al onze teams staan voor hoogwaardig meesterschap; ze begrijpen de techniek, beschikken over alle kennis en kunde, hebben oog voor orde en netheid en laten de werkplek altijd schoon achter. Wat ze opleveren omschrijven wij ook wel als een ‘energiefabriek’. Daarnaast spreekt en begrijpt iedereen binnen Solar Crew de Nederlandse taal. Zo voorkomen wij miscommunicatie en zijn we er dan zeker van dat we er samen alles uit halen; met als resultaathoogwaardig meesterschap

Service & onderhoud in Eindhoven

Service en onderhoud begint bij ons direct na oplevering van de zonnepanelen installatie. Alle systemen van onze opdrachtgevers worden 24/7 gemonitord om er zeker van te zijn dat het rendement optimaal is en blijft. Buiten continue controle op afstand, controleren wij ook periodiek de installatie op locatie. Dit doen we in overleg met onze opdrachtgevers. Daarnaast verzorgen wij het periodieke onderhoud van zonnepanelen als het gaat om de reiniging. Alleen schone zonnepanelen leveren een optimaal rendement op!

Jinko 430Wp Zonnepaneel

Offerte zonnepanelen installatie Eindhoven


Solar Crew Emblem

Offerte aanvragen

In 1 minuut geregeld