Particulier

Zakelijk

Particulier

Zakelijk

Zonnepanelen Eersel

Duurzaamheid is een belangrijk kernpunt in Nederland en de aanleg van zonnepanelen in Eersel draagt hieraan bij. Met zonnepanelen kan je als inwoner van Eersel bijdragen aan duurzaamheid en er natuurlijk zelf ook profijt van hebben! Maar wat is er nodig om dit te realiseren? Waar begin je en wat zijn de mogelijkheden? Bij Solar Crew zit je goed! Wij zorgen voor advies op maat en begeleiden het proces van A tot Z. Zo wij maken wij samen met jouw Eersel groener door middel van zonne-energie.

Advies zonnepanelen Eersel

De aanschaf van zonnepanelen is een slimme investering. Je maakt niet alleen Eersel groener, maar bespaart ook nog eens op energiekosten. Daarnaast stijgt de waarde van je woning op het moment dat je zonnepanelen op jouw dak laat plaatsen. De stroom die je opwekt wordt gebruikt voor apparaten in je woning. Wanneer je meer stroom opwekt dan je nodig hebt lever je dit weer terug aan het net.

Nederland heeft het streven om in 2050 energieneutraal te zijn en door het plaatsen van zonnepanelen op je dak dragen de inwoners van Eersel hier ook aan bij. Solar Crew is de ideale partner voor het plaatsen van zonnepanelen. Voordat we aan de slag gaan zorgen we ervoor dat eerst alles duidelijk is. Al die vragen die door je hoofd spoken worden door ons beantwoord en wij denken graag met je mee. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om subsidiemogelijkheden. Hoe is dit geregeld in Eersel? Of het esthetisch aspect van zonnepanelen op jouw dak, want je wilt met jouw woning Eersel ook een beetje mooier maken!

Installaties in omgeving Eersel

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Zonnepaneel installatie woning Eindhoven

Alles super verlopen. Wat een fijne club om mee te werken en échte vakmannen. Alle lof voor Solar Crew.

Sal O.

Schijndel
Solar Edge Thuisaccu Installatie Thuisbatterij

In het begin waren we wat onzeker over de aanschaf van de juiste thuisbatterij, maar dankzij Solar Crew en hun persoonlijke begeleiding door het gehele traject kunnen we spreken over een geweldige ervaring.

Giovanni S.

Den Bosch
Laadpaal installatie

Ik ben zeer tevreden over mijn beslissing om zonnepanelen en een laadpaal van Solar Crew te laten installeren.

John D.

Bladel
Zonnepanel installatie Solar Crew

Voor ons een dikke 10! Op advies van meerdere buren met Solar Crew in zee gegaan. Fijne club.

Benjamin K.

Mierlo
Thuisbatterij installatie thuisaccu

De thuisaccu samen met een airco installatie laten installeren door het team van Solar Crew. Alle lof voor deze organisatie, contact voelde meteen vertrouwd.

Stef B.

Oirschot
Laadpaal installatie

Van begin tot eind was mijn ervaring met Solar Crew uitstekend. Het team gaf helder advies en de installatie van mijn laadpaal thuis verliep soepel.

Riduan H.

Eindhoven
Zonnepanelen installatie Waalre

Fantastisch werk door Solar Crew.
Erg tevreden over de gang van zaken. Zijn zeer vriendelijk en bovendien kundig. Kan ze absoluut aanbevelen.

Bram van H.

Tilburg
Zonnepanelen offerte installatie huis woning Solar Crew

Wij zijn erg tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen en uitleg op locatie door de vriendelijke monteurs. 🤩

Suzy F.

Nuland

Onze service in Eersel

Advies

Als onafhankelijke sparringpartner zijn we eerlijk en oprecht in ons advies. In het voortraject gaan we al met je vraag aan de slag. Dit kan gaan van hellingshoeken tot benodigde zonnepanelen. Als je nu zonnepanelen laat plaatsen bespaar je op kosten.Eén ding staat centraal in ons advies; we vertalen jouw vraag naar de beste mogelijke oplossing, gericht op rendement dat een energieneutraal Nederland weer een stapje dichterbij brengt.

Engineering

Het technisch in beeld brengen van een project van A tot Z, dat is waar engineering voor ons voor staat. De plannen en berekeningen worden in 3D uitgewerkt waarbij veiligheid voor onze mensen en de omgeving in Eersel centraal staat. Voor ons is het belangrijk dat onze opdrachtgevers weten wat we doen, van de offerte t/m de opleveringsfase. Welke keuze zijn er belangrijk en wat betekent jouw investering op de lange termijn?

Installatie

Solar Crew verzorgt de installatie zelf en houdt zich daarbij aan alle geldende eisen en normeringen. Wij leggen niet alleen het dak vol zonnepanelen maar verzorgen daarbij ook het opzetten van opgewekte energie van gelijkspanning (DC) naar wisselspanning (AC).

Service en onderhoud

De systemen worden 24/7 gemonitord om er zeker van te blijven dat het rendement optimaal is en blijft. Hiernaast wordt ook periodiek de zonnepanelen in Eersel gecontroleerd in overleg met de opdrachtgevers. Ook verzorgt Solar Crew periodiek onderhoud als het gaat om reiniging. Alleen uit schone zonnepanelen wordt rendement gehaald!

Jinko 430Wp Zonnepaneel

Offerte zonnepanelen installatie Eersel


Solar Crew Emblem

Offerte aanvragen

In 1 minuut geregeld