Particulier

Zakelijk

Particulier

Zakelijk

Zonnepanelen Best

Door zonnepanelen in Best op je woning aan te schaffen wordt Best samen met de rest van Nederland een stukje groener. Best heeft een flinke ambitie, want de gemeente streeft ernaar om als eerst regio energieneutraal te zijn. Dit wil zeggen dat dan alle energie in Best op een duurzame manier wordt opgewekt. Zonne-energie kan hier mooi aan bijdragen en als inwoner van Best kun je hier zelf ook de voordelen van ervaren. Solar Crew kan je hierbij helpen en in begeleiden. Zo halen we samen alles uit de zon!

Advies zonnepanelen Best

Niet alleen Best heeft baat bij de zonnepanelen die je op je woning laat leggen. Jij zelf natuurlijk ook! Benieuwd naar wat de voordelen zijn? Om te beginnen stijgt je huis in waarde wanneer je zonnepanelen op je dak laat leggen en dat niet alleen. Je bespaart op energiekosten wanneer je energie opwekt met zonnepanelen. Wek je te veel energie op? Dan wordt dit gewoon terug geleverd aan het net.Wat zijn de volgende stappen? Hoe gaat het aanleggen van zonnepanelen in zijn werk en waar vind je de juiste informatie? Zoekt niet verder, want bij Solar Crew zit je goed. Wij zijn de ideale partner in dit hele proces en geven je antwoord op al je vragen. Wij maken het project duidelijk en luisteren hierbij naar jou wens. Zo halen we samen jouw doel.

Recente projecten omgeving Best

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Zonnepaneel installatie woning Eindhoven

Alles super verlopen. Wat een fijne club om mee te werken en échte vakmannen. Alle lof voor Solar Crew.

Sal O.

Schijndel
Solar Edge Thuisaccu Installatie Thuisbatterij

In het begin waren we wat onzeker over de aanschaf van de juiste thuisbatterij, maar dankzij Solar Crew en hun persoonlijke begeleiding door het gehele traject kunnen we spreken over een geweldige ervaring.

Giovanni S.

Den Bosch
Laadpaal installatie

Ik ben zeer tevreden over mijn beslissing om zonnepanelen en een laadpaal van Solar Crew te laten installeren.

John D.

Bladel
Zonnepanel installatie Solar Crew

Voor ons een dikke 10! Op advies van meerdere buren met Solar Crew in zee gegaan. Fijne club.

Benjamin K.

Mierlo
Thuisbatterij installatie thuisaccu

De thuisaccu samen met een airco installatie laten installeren door het team van Solar Crew. Alle lof voor deze organisatie, contact voelde meteen vertrouwd.

Stef B.

Oirschot
Laadpaal installatie

Van begin tot eind was mijn ervaring met Solar Crew uitstekend. Het team gaf helder advies en de installatie van mijn laadpaal thuis verliep soepel.

Riduan H.

Eindhoven
Zonnepanelen installatie Waalre

Fantastisch werk door Solar Crew.
Erg tevreden over de gang van zaken. Zijn zeer vriendelijk en bovendien kundig. Kan ze absoluut aanbevelen.

Bram van H.

Tilburg
Zonnepanelen offerte installatie huis woning Solar Crew

Wij zijn erg tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen en uitleg op locatie door de vriendelijke monteurs. 🤩

Suzy F.

Nuland

Onze service in Best

Advies

Advies begint in het voortraject waarin wij de ideale sparringpartner zijn. Het advies wat je van ons krijgt is eerlijk en oprecht, daarom zul je ook van ons horen wanneer we het ergens niet mee eens zijn. Zo bereiken we het gewenste resultaat. In de praktijk zien we helaas dat belangrijke dingen over het hoofd gezien worden. Bij Solar Crew hoef je, je hier geen zorgen over te maken. Wij doorlopen samen jou alle stappen.Eén ding staat centraal in ons advies; we vertalen jouw vraag naar de beste mogelijke oplossing, gericht op rendement dat een energieneutraal Nederland weer een stapje dichterbij brengt

Engineering

Bij Solar Crew vinden we het belangrijk dat jij als opdrachtgever weet waar je aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan. Het hele project wordt van begin tot eind technisch in beeld gebracht, wat wij engineering noemen.

Installatie

De installaties installeert Solar Crew volledig zelf. Deze installaties zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle geldende eisen en normen. Daarnaast leggen we niet alleen je dak vol zonnepanelen, maar verzorgen ook het omzetten van opgewekte energie van gelijkspanning (DC) naar wisselspanning (AC).

Service en onderhoud

Service en onderhoud ontbreekt zeker niet bij Solar Crew. Na voltooiing van het project worden de installaties 24 uur per dag gemonitord om er zeker van te zijn dat rendement optimaal blijft. En dat is niet het enige. Solar Crew verzorgt periodiek controle en onderhoud van de installaties in Best.

Jinko 430Wp Zonnepaneel

Offerte zonnepanelen installatie Best


Solar Crew Emblem

Offerte aanvragen

In 1 minuut geregeld