Particulier

Zakelijk

Particulier

Zakelijk

Zonnepanelen Bergeijk

Door de aanleg van zonnepanelen in Bergeijk is de gemeente een stapje dichter bij het doel om energieneutraal te worden. Alle energie wordt dan op een duurzame manier in Bergeijk opgewekt. Je investeert op deze manier slim en draagt bij aan een groenere regio. Solar Crew is de ideale partner om je hierin te begeleiden. Wij doorlopen samen met je het hele proces en beantwoorden alle vragen. Wat is er nodig om zonnepanelen aan te schaffen? Welke subsidies zijn er in Bergeijk? Hoe gaat alles in zijn werk? Geen zorgen. Wij hebben het antwoord!

Advies zonnepanelen Bergeijk

Wanneer je als inwoner van Bergeijk zonnepanelen aanschaft investeer je slim. Je draagt niet alleen bij aan een duurzaam Bergeijk, maar hebt er zelf ook enorm veel profijt van. Je energierekening wordt lager en je ervaart meer comfort in je huis. Tevens gaat de waarde van je woning omhoog wanneer je zonnepanelen op je dak laat leggen. Wek je meer stroom met je zonnepanelen dan je nodig hebt? Dan lever je dit weer terug aan het net.

Solar Crew helpt samen met jou om Bergeijk te verduurzamen door de aanleg van zonnepanelen. Daarnaast haal je zelf natuurlijk ook het gewenste resultaat uit de zonnepanelen. Je bespaart op energiekosten en bent minder afhankelijk van een energiemaatschappij. Zonnepanelen kunnen je op zowel korte als lange termijn rendement opleveren. De terugverdientijd van de zonnepanelen is afhankelijk van de hoogte van je totale investering.

Hier zijn we trots op

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Zonnepaneel installatie woning Eindhoven

Alles super verlopen. Wat een fijne club om mee te werken en échte vakmannen. Alle lof voor Solar Crew.

Sal O.

Schijndel
Solar Edge Thuisaccu Installatie Thuisbatterij

In het begin waren we wat onzeker over de aanschaf van de juiste thuisbatterij, maar dankzij Solar Crew en hun persoonlijke begeleiding door het gehele traject kunnen we spreken over een geweldige ervaring.

Giovanni S.

Den Bosch
Laadpaal installatie

Ik ben zeer tevreden over mijn beslissing om zonnepanelen en een laadpaal van Solar Crew te laten installeren.

John D.

Bladel
Zonnepanel installatie Solar Crew

Voor ons een dikke 10! Op advies van meerdere buren met Solar Crew in zee gegaan. Fijne club.

Benjamin K.

Mierlo
Thuisbatterij installatie thuisaccu

De thuisaccu samen met een airco installatie laten installeren door het team van Solar Crew. Alle lof voor deze organisatie, contact voelde meteen vertrouwd.

Stef B.

Oirschot
Laadpaal installatie

Van begin tot eind was mijn ervaring met Solar Crew uitstekend. Het team gaf helder advies en de installatie van mijn laadpaal thuis verliep soepel.

Riduan H.

Eindhoven
Zonnepanelen installatie Waalre

Fantastisch werk door Solar Crew.
Erg tevreden over de gang van zaken. Zijn zeer vriendelijk en bovendien kundig. Kan ze absoluut aanbevelen.

Bram van H.

Tilburg
Zonnepanelen offerte installatie huis woning Solar Crew

Wij zijn erg tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen en uitleg op locatie door de vriendelijke monteurs. 🤩

Suzy F.

Nuland

Onze service in Bergeijk

Advies

Vanaf het begin voorziet Solar Crew je van advies waarin we eerlijk en oprecht zijn. De aanschaf van zonnepanelen bespaart op kosten en Solar Crew behandelt alles met je tot in de puntjes. Van functionaliteit tot esthetiek. Alles komt aan bod!

Engineering

Met engineering brengt Solar Crew het gehele project in Bergeijk technisch in beeld. Wanneer we de plannen en berekeningen in 3D uitwerken staat de veiligheid van onze medewerkers en de omgeving in Bergeijk centraal. Het is voor ons essentieel dat opdrachtgevers weten wat we gaan doen. Daarom wordt alles zo concreet mogelijk in beeld gebracht. Zo weet je wat je van ons kan verwachten!

Installatie

Solar Crew doet alle installaties zelf en we houden ons daarbij aan alle geldende eisen en normen. We werken alleen met de meest betrouwbare merken en leveranciers. Onze installaties zijn van hoge kwaliteit en wij leggen niet alleen het dak vol zonnepanelen, maar verzorgen ook het omzetten van opgewekte energie van gelijkspanning (DC) naar wisselspanning (AC).

Service en onderhoud

Onze systemen verzekeren optimaal rendement, omdat ze 24/7 gemonitord worden. In overleg met de opdrachtgevers worden de zonnepanelen in Bergeijk periodiek gecontroleerd. Schone zonnepanelen zorgen voor rendement en daarom zorgt Solar Crew voor periodiek onderhoud van je zonnepanelen!

Jinko 430Wp Zonnepaneel

Offerte zonnepanelen installatie Bergeijk


Solar Crew Emblem

Offerte aanvragen

In 1 minuut geregeld