Particulier

Zakelijk

Particulier

Zakelijk

Zonnepanelen Arendonk

Zonnepanelen in Arendonk dragen bij aan het verduurzamen van uw regio. Het is een geschikte oplossing om Arendonk duurzamer te maken en vooral ook zelf de voordelen hiervan te ervaren. Wel is het belangrijk om op een aantal zaken te letten bij de aankoop van zonnepanelen. Is uw dak geschikt en zijn er bijvoorbeeld subsidiemogelijkheden? Allerlei vragen waar u geen antwoord op heeft, maar waarbij Solar Screw u helpt. Wij leggen u stap voor stap uit hoe het werkt en beantwoorden al uw vragen.

 

Advies zonnepanelen Arendonk

Het aanschaffen van zonnepanelen is een flinke investering. Gelukkig brengt het ook grote voordelen met zich mee. U maakt niet alleen Arendonk duurzamer, maar kunt deze ook zelf direct gebruiken! Wist u dat de aanschaf van zonnepanelen zelfs invloed heeft op de waarde van uw woning? Bovendien bespaart u met zonnepanelen op uw energiekosten. Zo bent u minder afhankelijk van de energiemaatschappij en levert u de te veel opgewekte stroom weer terug aan het net.

Er zijn subsidie mogelijkheden die het investeren in zonnepanelen aantrekkelijk maakt. Deze regelingen gelden voor particulieren waarbij u op dit moment maximaal 750 euro aan premie kunt krijgen. Vanaf 2024 wordt de maximale premie 375 euro. Wellicht maakt dat het extra interessant om nog dit jaar over te gaan tot de aanschaf!

Hier zijn we trots op

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Zonnepaneel installatie woning Eindhoven

Alles super verlopen. Wat een fijne club om mee te werken en échte vakmannen. Alle lof voor Solar Crew.

Sal O.

Schijndel
Solar Edge Thuisaccu Installatie Thuisbatterij

In het begin waren we wat onzeker over de aanschaf van de juiste thuisbatterij, maar dankzij Solar Crew en hun persoonlijke begeleiding door het gehele traject kunnen we spreken over een geweldige ervaring.

Giovanni S.

Den Bosch
Laadpaal installatie

Ik ben zeer tevreden over mijn beslissing om zonnepanelen en een laadpaal van Solar Crew te laten installeren.

John D.

Bladel
Zonnepanel installatie Solar Crew

Voor ons een dikke 10! Op advies van meerdere buren met Solar Crew in zee gegaan. Fijne club.

Benjamin K.

Mierlo
Thuisbatterij installatie thuisaccu

De thuisaccu samen met een airco installatie laten installeren door het team van Solar Crew. Alle lof voor deze organisatie, contact voelde meteen vertrouwd.

Stef B.

Oirschot
Laadpaal installatie

Van begin tot eind was mijn ervaring met Solar Crew uitstekend. Het team gaf helder advies en de installatie van mijn laadpaal thuis verliep soepel.

Riduan H.

Eindhoven
Zonnepanelen installatie Waalre

Fantastisch werk door Solar Crew.
Erg tevreden over de gang van zaken. Zijn zeer vriendelijk en bovendien kundig. Kan ze absoluut aanbevelen.

Bram van H.

Tilburg
Zonnepanelen offerte installatie huis woning Solar Crew

Wij zijn erg tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen en uitleg op locatie door de vriendelijke monteurs. 🤩

Suzy F.

Nuland

Onze service in Arendonk

Advies

Onze adviezen zijn altijd oprecht en eerlijk. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan. Wij geven onafhankelijk advies. Door onze jarenlange ervaring zijn wij jouw ideale sparringpartner voor al jouw vragen en ideeën. Wij zorgen ervoor dat we alle aspecten hebben behandeld voordat we aan de slag gaan.

Engineering

Wij brengen een project technisch in beeld van A tot Z, dit noemen we engineering. Tijdens de uitvoering van het project staat de veiligheid van de medewerkers van Solar Crew centraal en van de omgeving in Arendonk.

Installatie

Wij werken alleen met de meest betrouwbare merken en leveranciers en houden ons altijd aan de wettelijke eisen en normen die gelden. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring een zeer uitgebreide kennis en kunde. Ook zullen zij natuurlijk hun werkplek schoon achter laten.

Service en onderhoud

Wij monitoren de installaties van Solar Crew 24/7. Hiermee zorgen we voor optimaal rendement. Naast deze service controleren wij ook periodiek de systemen. Als extra service komen wij ze ook reinigen.

Jinko 430Wp Zonnepaneel

Offerte zonnepanelen installatie Arendonk


Solar Crew Emblem

Offerte aanvragen

In 1 minuut geregeld