Particulier

Zakelijk

Particulier

Zakelijk

Zonnepanelen in Aalst

Zonnepanelen in Aalst laten plaatsen door een ervaren bedrijf? Solar Crew is met haar ruim +8000 projecten (zowel klein als groot) een grote regionale speler op het gebied van zonnepanelen. Hiermee dragen wij bij aan het in 2050 energieneutraal maken van Nederland. Als inwoner van de gemeente Waalre bespaar je natuurlijk graag op je maandelijks energiekosten. Het snel terugverdienen van de investering is dan ook mogelijk is met de zonnepanelen van Solar Crew (+/- 6 jaar). Bij de aankoop van zonnepanelen begeleiden we je van begin tot eind. Hoe is de situatie van jouw huis en hoe gaan we de zon maximaal benutten? Vragen die we direct beantwoorden zodat je ons met een gerust gevoel aan de slag kan zetten!

Waarom zonnepanelen in Aalst?

Gemeente Waalre werkt al jaren aan worden van een duurzamere gemeente. Ze willen meer duurzame energie gebruiken en minder afhankelijk zijn van aardgas. Het landelijke doel is dat de Nederlandse energievoorziening in 2050 bijna helemaal duurzaam en CO2-neutraal is. En hier werkt gemeente Waalre maar al te graag aan mee. Zo wordt bijvoorbeeld al energie opgewekt met zonnepanelen op de gemeentelijke gebouwen.

Hier zijn we trots op

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Zonnepaneel installatie woning Eindhoven

Alles super verlopen. Wat een fijne club om mee te werken en échte vakmannen. Alle lof voor Solar Crew.

Sal O.

Schijndel
Solar Edge Thuisaccu Installatie Thuisbatterij

In het begin waren we wat onzeker over de aanschaf van de juiste thuisbatterij, maar dankzij Solar Crew en hun persoonlijke begeleiding door het gehele traject kunnen we spreken over een geweldige ervaring.

Giovanni S.

Den Bosch
Laadpaal installatie

Ik ben zeer tevreden over mijn beslissing om zonnepanelen en een laadpaal van Solar Crew te laten installeren.

John D.

Bladel
Zonnepanel installatie Solar Crew

Voor ons een dikke 10! Op advies van meerdere buren met Solar Crew in zee gegaan. Fijne club.

Benjamin K.

Mierlo
Thuisbatterij installatie thuisaccu

De thuisaccu samen met een airco installatie laten installeren door het team van Solar Crew. Alle lof voor deze organisatie, contact voelde meteen vertrouwd.

Stef B.

Oirschot
Laadpaal installatie

Van begin tot eind was mijn ervaring met Solar Crew uitstekend. Het team gaf helder advies en de installatie van mijn laadpaal thuis verliep soepel.

Riduan H.

Eindhoven
Zonnepanelen installatie Waalre

Fantastisch werk door Solar Crew.
Erg tevreden over de gang van zaken. Zijn zeer vriendelijk en bovendien kundig. Kan ze absoluut aanbevelen.

Bram van H.

Tilburg
Zonnepanelen offerte installatie huis woning Solar Crew

Wij zijn erg tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen en uitleg op locatie door de vriendelijke monteurs. 🤩

Suzy F.

Nuland

Onze service in Aalst

Advies

Bij Solar Crew kun je advies op maat verwachten wat altijd oprecht en eerlijk is. Met ons kun je sparren over je vragen en ideeën. Door onze jarenlange ervaring kun je bij ons terecht. Wij denken met je mee en zorgen voor het best gewenste resultaat waar je een mooi rendement uithaalt.Eén ding staat centraal in ons advies; we vertalen jouw vraag naar de beste mogelijke oplossing, gericht op rendement dat een energieneutraal Nederland weer een stapje dichterbij brengt.

Engineering

Tijdens de engineeringsfase brengen we het project technisch in beeld. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je wat je van ons kan verwachten. De plannen en berekeningen die Solar Crew maakt worden in 3D uitgewerkt. Hetzelfde geldt voor de hijs-posities en legplannen waarbij we ervoor zorgen dat de veiligheid van onze medewerkers en de omgeving in Aalst centraal staat.

Installatie

Alle installaties verzorgt Solar Crew zelf. Hierbij leggen we niet alleen de zonnepanelen op je dak, maar zetten we ook de opgewekte energie van gelijkspanning (DC) om naar wisselspanning (AC). Je zult tijdens het project in Aalst altijd te maken krijgen met hetzelfde team. Zij leveren hoogwaardig meesterschap en begrijpen de techniek.

Service en onderhoud

Onze service begint direct na oplevering. Wij zorgen ervoor dat je verzekerd bent van een optimaal rendement, want onze systemen worden 24/7 gemonitord. Tevens controleren wij periodiek het systeem en maken het periodiek schoon.

Jinko 430Wp Zonnepaneel

Offerte zonnepanelen installatie Aalst


Solar Crew Emblem

Offerte aanvragen

In 1 minuut geregeld