Particulier

Zakelijk

Particulier

Zakelijk

Zakelijke laadpaal offerte


Zakelijke laadpaal offerte


Klanten beoordelen ons met een 9,6

Zaptec Pro Zakelijke laadpaal

Wij koppelen onze slimme backoffice aan uw laadpaal, waardoor uw geladen kWh 's doorberekend kunnen worden.

Zakelijke laadpaal 100% terugverdienen

Zaptec Pro laadstation

Slim, eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedere elektrische auto.

Zakelijke laadpaalinstallatie met zekerheid van Solar Crew

Efficiënt energiebeheer

Minimaliseer uw zakelijke energiekosten met onze slimme laadoplossingen. Solar Crew biedt intelligente laadsystemen die zich aanpassen aan uw energieverbruik en de beschikbaarheid van duurzame energie, waardoor u profiteert van lagere energietarieven en optimaal gebruik van zonne-energie.

Uitleg op locatie door onze monteurs

Onze deskundige monteurs zorgen niet alleen voor een professionele installatie van uw zakelijke laadpaal, maar bieden ook een uitgebreide uitleg op locatie. Zo bent u volledig op de hoogte van de werking en het onderhoud van uw nieuwe laadstation.

Altijd volgens NEN-normering

Bij elke installatie van een zakelijke laadpaal garanderen wij naleving van de strikte NEN-normering, waardoor uw laadoplossing veilig, betrouwbaar en volgens de hoogste standaarden functioneert.

Solar Crew Slim Laden

Verdien met een zakelijke laadpaal

Een zakelijke laadpaal is niet alleen een duurzame keuze maar biedt ook de mogelijkheid om te verdienen. Door het installeren van een laadpaal kunt u kosten in rekening brengen voor elke laadsessie via een backoffice-systeem. Dit systeem faciliteert het instellen van tarieven, monitoren van gebruik, en automatiseren van facturatie, waardoor elke laadsessie bijdraagt aan uw inkomsten.

Zaptec Pro op Bevestigingspaal

De voordelen van een zakelijke laadpaal bij Solar Crew

Klantvriendelijk en duurzaam

Een zakelijke laadpaal laat zien dat je bedrijf duurzaamheid serieus neemt, wat werknemers en klanten met elektrische voertuigen aantrekt.

Backoffice verdienmodel

Beheer laadsessies efficiënt en introduceer een betaalsysteem voor het gebruik van de laadpalen, wat een extra inkomstenstroom creëert en bijdraagt aan de terugverdientijd van uw investering.

Fiscale voordelen

Profiteer van overheidssubsidies en fiscale voordelen die de kosten van de installatie van laadpalen verlagen, wat leidt tot een snellere terugverdientijd.

Onze diensten

Laadpleinen

Het installeren en koppelen van meerdere laadstations met elkaar.

Backoffice

Met een backoffice kunnen geladen kWh 's verrekend worden met een werkgever of eindklant.

Laadpalen

Wij installeren uw zakelijke laadpaal volgens de wensen van uw organisatie.

Zakelijke laadpaal offerte aanvragen


Vragen over zakelijke laadpalen van Solar Crew

De kosten variëren afhankelijk van het type laadpaal, het aantal laadpunten en de benodigde infrastructuur. Een offerte op maat is de beste manier om de specifieke kosten voor uw situatie te bepalen.

Ja, met een geavanceerde backoffice kunnen laadsessies gemonitord en gefactureerd worden. Dit maakt het mogelijk om de kosten van het laden door te berekenen aan gebruikers, wat kan bijdragen aan de terugverdiening van uw investering.

De laadtijd is afhankelijk van de capaciteit van de auto’s accu en het vermogen van de laadpaal. Gemiddeld duurt het enkele uren om een auto volledig op te laden.

Onze laadpalen zijn universele slimme laadpalen die geschikt zijn voor iedere elektrische auto.

Nee zeker niet. Al onze laadstations worden standaard zonder abonnement geleverd. Alleen wanneer er sprake is van zakelijke verrekening is een abonnement voor een backoffice nodig.

Solar Crew Emblem

Offerte aanvragen

In 1 minuut geregeld