Particulier

Zakelijk

Particulier

Zakelijk

Zonnepanelen voor
woningcorporaties & VvE's

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Uw corporatie verduurzamen met zonnepanelen?

Laten we samen de wensen bespreken.


Zonnepanelen Solar Crew

Voordelen zonnepanelen voor woningcorporaties & VvE's

Collectieve kostenbesparing

Zonnepanelen stellen woningcorporaties en VvE's in staat om collectief te besparen op energiekosten. Door het gezamenlijk aanschaffen en gebruiken van zonne-energie kunnen de elektriciteitskosten voor gemeenschappelijke ruimtes significant worden verlaagd, wat leidt tot lagere servicekosten voor alle leden.

Verduurzaming en waardevermeerdering

Investeren in zonnepanelen draagt bij aan de verduurzaming van het vastgoed. Dit verbetert niet alleen het energielabel van de gebouwen, maar verhoogt ook hun marktwaarde. Voor bewoners betekent dit een comfortabelere woonomgeving en op lange termijn een waardevastere investering.

Voldoen aan duurzaamheidsdoelstellingen

Zonnepanelen helpen woningcorporaties en VvE's om te voldoen aan steeds strengere milieuwetgeving en duurzaamheidsdoelstellingen. Door actief bij te dragen aan de energietransitie en het verlagen van de CO2-uitstoot, tonen zij maatschappelijke verantwoordelijkheid en vooruitstrevendheid.

Uw partner in verduurzaming voor corporaties & VvE's

Zekerheid en garantie

Solar Crew biedt uitgebreide garanties voor elke zakelijke zonnepaneelinstallatie. Onze product- en installatiegaranties garanderen topkwaliteit en professionaliteit, terwijl onze prestatiegarantie zorgt voor blijvend rendement van uw investering.

Hoogwaardige materialen en technologie

Solar Crew gebruikt alleen de nieuwste, meest efficiënte zonnepanelen en omvormers van topkwaliteit. Dit zorgt voor een hogere energieopbrengst, langere levensduur van het systeem, en betere rendementen op uw zakelijke investering, ondersteund door uitgebreide garanties.

Volledige ontzorging van A tot Z

Van de eerste inspectie en het ontwerp tot aan de installatie en het onderhoud: wij nemen alle zorgen uit handen. Inclusief de afhandeling van subsidies en vergunningen. Onze klantenservice staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden, zodat je zorgeloos kunt genieten van uw duurzame investering.

Solar Crew Specialist Thuisbatterij

Investeer in zonnepanelen voor woningcorporaties & VvE's

Onafhankelijkheid van energieprijsschommelingen

Door te investeren in zonnepanelen, kunnen woningcorporaties en VvE's hun afhankelijkheid van conventionele energiebronnen en de bijbehorende prijsschommelingen verminderen. Dit zorgt voor meer voorspelbaarheid in de energiekosten op lange termijn.

Aantrekkelijkheid voor huurders en kopers

Gebouwen die uitgerust zijn met zonnepanelen zijn aantrekkelijker voor potentiële huurders en kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en lagere energiekosten. Dit kan leiden tot snellere verhuur of verkoop en potentieel hogere opbrengsten.

Mogelijkheid tot subsidies en financiële stimulansen

Veel overheden bieden subsidies en financiële stimulansen voor de installatie van zonnepanelen bij collectieve woongebouwen. Deze financiële voordelen maken de initiële investering aanzienlijk toegankelijker en verhogen het rendement op investering voor zowel woningcorporaties als VvE's.

Samenwerkingen waar we trots op zijn

1
Inventarisatie van de wensen
Tablet Solar Crew Zonnepanelen Inventaris

Onze specialisten kijken samen naar de mogelijkheden van uw vastgoedinvestering.

2
Plan op maat
Solar Crew Zonnepanelen Dakplan

Na het uitvoerig doornemen van de wensen zullen onze specialisten een plan voorstellen dat naadloos aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.

3
Uitvoering van project
Solar Crew Zonnepaneel Installatie Dak

Tevreden met het voorstel? Dan gaan we aan de slag met de realisatie van uw project.

Vragen? We staan voor u klaar.

Heeft u interesse in ons succesvolle concept voor woningcorporaties, vastgoedbeleggers en aannemers? We informeren u graag verder en beantwoorden al uw vragen. Neem contact op via 0497 769 025 of mail naar info@solarcrew.nl. We staan altijd voor u klaar!

Dennis Roks Solar Crew
Solar Crew Emblem

Offerte aanvragen

In 1 minuut geregeld
Hulp nodig?

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Solar Crew Personeel