Particulier

Zakelijk

Particulier

Zakelijk

Over Solar Crew

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Bij Solar Crew zijn we toegewijd aan het versnellen van de transitie naar duurzame energie. We bieden geïntegreerde oplossingen die niet alleen onze planeet ten goede komen, maar ook aanzienlijke besparingen en comfort voor onze klanten opleveren. Onze diensten zijn gericht op zowel particulieren als zakelijke klanten die hun ecologische voetafdruk willen verkleinen en tegelijkertijd hun energie-efficiëntie willen verbeteren.

 

Onze missie

Onze missie is om duurzame energie toegankelijk te maken voor iedereen. We streven ernaar om de nieuwste technologieën op het gebied van duurzame energie te leveren, van zonnepanelen en energieopslagsystemen tot laadpalen en energiezuinige airco’s. Bij Solar Crew geloven we dat een groene toekomst hand in hand gaat met innovatie en klanttevredenheid.

Onze kernwaarden

Meesterschap

In innovatieve technologie. Bij Solar Crew staan we voor meesterschap dat voortkomt uit jarenlange praktijkkennis en ervaring. Hierbij koppelen we ‘ons vakmanschap‘ en haviksoog voor veiligheid aan innovatieve technologie, het opleiden van nieuwe collega’s en het overdragen van kennis.

Klantgericht

Met enthousiasme waar je energie van krijgt. We hechten daarom veel waarde aan het nakomen van afspraken, persoonlijk contact, een eerlijk advies én nazorg.

Samen / 1 Crew

Van plezier en gezelligheid tot een waardevolle bijdrage aan de energietransitie. Met een duidelijk doel én familiegevoel zetten we in op een lange termijn relatie met onze klanten en onze mensen. Eén crew, één taak: van fossiele energie naar zonne-energie.

Ons doel

0

Onze klanten zelfvoorzienend maken door zonnestroom

 

Wij staan achter Solar Crew

Kevin Roks Solar Crew

Kwaliteit staat bij ons al jaren hoog in het vaandel. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken waar de klant jarenlang plezier van heeft. We denken niet alleen aan de functionaliteit van de installatie, maar ook aan de hoogwaardige afwerking.

We werken uitsluitend met Nederlandse monteurs die vakbekwaam en goed opgeleid zijn. Zo garanderen we de kwaliteit van onze installaties en kunnen we de beste klanttevredenheid bieden. We horen ook vaak dat we gezellige en vakkundige monteurs in dienst hebben.

Dennis Roks Solar Crew
Solar Crew Emblem

Offerte aanvragen

In 1 minuut geregeld
Hulp nodig?

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Solar Crew Personeel