Particulier

Zakelijk

Particulier

Zakelijk

Laadpaal installatie offerte


Laadpaal installatie offerte ​


Klanten beoordelen ons met een 9,6

Wij koppelen jouw laadpaal aan de zonnepalen.
Zo kan je rijden op 100% eigen stroom.

Jouw laadpaal 100% laten laden op zonnestroom

Easee Laadstation

Eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedere elektrische auto.

Laadpaalinstallatie met zekerheid van Solar Crew

Binnen 14 dagen geïnstalleerd

Bij Solar Crew begrijpen we het belang van tijd. Daarom garanderen wij een vlotte en efficiënte installatie van uw laadpaal binnen slechts 14 dagen na goedkeuring, zodat je snel kunt genieten van het gemak en de voordelen van jouw eigen laadstation.

Uitleg op locatie door onze monteurs

Onze gekwalificeerde installateurs zorgen niet alleen voor een professionele installatie maar bieden ook een grondige uitleg over het gebruik en onderhoud van jouw laadpaal direct bij jou op locatie. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en zorgen ervoor dat je volledig comfortabel bent met jouw nieuwe systeem.

Altijd volgens NEN-normering

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons voorop. Elke installatie wordt zorgvuldig uitgevoerd volgens de strikte NEN-normen, wat jou de zekerheid geeft dat je laadpaal veilig en volgens de hoogste standaarden is geïnstalleerd. Met Solar Crew kies je voor een betrouwbare partner die kwaliteit garandeert.

Solar Crew Slim Laden

Bespaar geld met slim laden

Een laadpaal voor thuis biedt niet alleen gemak en efficiëntie maar kan ook slim worden ingezet om optimaal gebruik te maken van zonnestroom. Door te kiezen voor slim laden, kun je jouw elektrische auto opladen tijdens piekuren van zonne-energieproductie, wat leidt tot lagere energiekosten en een hogere mate van duurzaamheid.

Laadpaal Installatie Solar Crew

De beste deal voor jouw laadpaalinstallatie

Naadloze integratie

Wij zorgen voor een vlekkeloze integratie van de laadpaal met jouw bestaande elektrische systemen en smart home toepassingen.

Maatwerk oplossingen

Wij bieden op maat gemaakte installatieplannen die perfect aansluiten op jouw specifieke behoeften en ruimte.

Toekomstbestendige technologie

Onze laadpalen zijn uitgerust met de nieuwste technologie, klaar voor de toekomst van elektrisch rijden.

Onze klanten vertellen

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Laadpaal installatie

De service van Solar Crew overtrof al mijn verwachtingen. Hun team was deskundig, vriendelijk en efficiënt. Het slim laden van mijn auto met de thuislaadpaal werkt perfect en maakt het gebruik van zonne-energie optimaal. Ik beveel Solar Crew aan iedereen aan die overweegt om duurzame energieoplossingen te installeren.

Lea van der S.

Eersel
Laadpaal installatie

Ik ben zeer tevreden over mijn beslissing om zonnepanelen en een laadpaal van Solar Crew te laten installeren. Het hele proces was vlekkeloos, van het eerste advies tot de installatie. Het is geweldig om te zien hoe mijn elektrische auto wordt gevoed door de zon. Echt een investering die elke cent waard is!

John D.

Bladel
Laadpaal installatie

Van begin tot eind was mijn ervaring met Solar Crew uitstekend. Het team gaf helder advies en de installatie van mijn laadpaal thuis verliep soepel. Het is zo gemakkelijk en efficiënt om nu mijn auto op te laden met zonnestroom. Ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit en de besparingen. Een topkeuze voor iedereen die duurzaamheid serieus neemt

Riduan H.

Eindhoven

Laadpaalinstallatie offerte aanvragen


Vragen over laadpalen van Solar Crew

Ja, onze laadstations zijn ontworpen om compatibel te zijn met alle moderne elektrische auto’s. We gebruiken universele aansluitingen die voldoen aan de huidige standaarden voor elektrische voertuigen, wat betekent dat je ongeacht het merk of model van je auto, zonder problemen kunt opladen.

De meeste moderne meterkasten kunnen een laadpaal ondersteunen, maar het is belangrijk om dit door een professional te laten beoordelen. Onze experts kunnen tijdens een locatiebezoek bepalen of je meterkast aanpassingen nodig heeft om veilig en efficiënt een laadpaal te ondersteunen. Zo zorgen we ervoor dat je installatie voldoet aan alle veiligheidsnormen en optimaal functioneert.

Ja, het is zeker mogelijk om een laadpaal te installeren zonder dat je zonnepanelen hebt. Een laadpaal werkt onafhankelijk van zonnepanelen en kan direct op het elektriciteitsnet worden aangesloten. Dit betekent dat je nog steeds kunt profiteren van het gemak van thuis opladen, ook als je geen zonne-energiesysteem hebt. Het combineren van een laadpaal met zonnepanelen kan wel voordelen bieden, zoals het verlagen van je energiekosten en het bijdragen aan een duurzamere toekomst, maar het is geen vereiste voor de installatie van een laadpaal.

Het laden van je elektrische auto met zonnestroom biedt meerdere voordelen. Ten eerste is het een groene keuze; je gebruikt duurzame energie, wat bijdraagt aan de vermindering van CO2-uitstoot en minder afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Daarnaast is het financieel voordelig. Zonnestroom die je zelf opwekt, is goedkoper dan elektriciteit van het net. Dit betekent dat het opladen van je auto op zonnestroom kan leiden tot lagere energiekosten op de lange termijn. Bovendien kan de combinatie van zonnepanelen en een laadpaal de waarde van je woning verhogen en je energieonafhankelijkheid vergroten.

 

Nee zeker niet. Al onze laadstations worden standaard zonder abonnement geleverd. Alleen wanneer er sprake is van zakelijke verrekening is een abonnement voor een backoffice nodig.

Solar Crew Emblem

Offerte aanvragen

In 1 minuut geregeld
Hulp nodig?

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Solar Crew Personeel