Particulier

Zakelijk

Particulier

Zakelijk

Thuisbatterij installatie offerte


Thuisbatterij installatie offerte


Klanten beoordelen ons met een 9,6

Solar Edge Thuisbatterij

Wij koppelen jouw laadpaal aan de zonnepalen.
Zo kan je rijden op 100% eigen stroom.

Volledig in controle over jouw eigen stroom

Slim stroomgebruik

Stroom opslaan wanneer deze goedkoop is en ontladen wanneer de energieprijs stijgt.

Net onafhankelijk

Niet meer afhankelijk van de schommelende energietarieven op de markt.

 
Enphase thuisbatterij

Eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedere elektrische auto.

Gecertificeerde installateurs

Al onze monteurs zijn voorzien van de juiste opleidingen en certificeringen. Zo ben je altijd zeker van de beste kwaliteit installatie.

De voordelen een thuisbatterij

Energieonafhankelijkheid

Vergroot jouw zelfvoorziening door opgeslagen zonne-energie te gebruiken tijdens piekverbruiksmomenten of stroomuitval, waardoor je minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet.

Lagere energierekening

Optimaliseer het gebruik van jouw zelfopgewekte zonne-energie door overschotten op te slaan en te gebruiken wanneer de zon niet schijnt, wat leidt tot aanzienlijke besparingen op uw energiekosten.

Minder energiegebruik

Draag bij aan een duurzamere toekomst door het maximaliseren van het gebruik van groene energie in jouw huishouden, wat resulteert in een lagere CO2-uitstoot en een kleinere ecologische voetafdruk.

Solar Edge Thuisbatterij
Slimme Batterij Solar Crew

Nóg meer besparen met een thuisbatterij

Met een thuisbatterij haal je het maximale uit je zonne-energiesysteem, waardoor je nog meer bespaart op je energierekening. Door overdag opgewekte zonne-energie op te slaan, kun je deze ‘s avonds gebruiken, wanneer de energieprijzen vaak hoger zijn. Dit betekent dat je minder elektriciteit hoeft te kopen van het net, wat leidt tot directe besparingen. Bovendien zorgt het voor een stabielere energievoorziening in je huis, zelfs tijdens piekverbruiksperioden of stroomuitval.

Joey - Specialist in batterijen

Vakkundige thuisbatterij installatie van Solar Crew

Kies voor de thuisbatterij installatie van Solar Crew en ervaar hoe je zonne-energiesysteem transformeert in een nog krachtigere bron van besparingen en duurzaamheid. Onze expertise zorgt ervoor dat je thuisbatterij perfect wordt geïntegreerd met je bestaande zonne-energiesysteem, waardoor je optimaal gebruikmaakt van elke zonnestraal. Ontdek de voordelen van onze service:

Naadloze integratie

Wij zorgen ervoor dat je thuisbatterij naadloos aansluit op je zonnepanelen, waardoor je energie-efficiëntie en besparingen maximaliseert.

Deskundige installatie

Ons team van gecertificeerde installateurs garandeert een veilige en efficiënte installatie, met minimale overlast en maximale prestaties.

Persoonlijk energieadvies

Profiteer van ons op maat gemaakt energieadvies om je energieopslag en -verbruik te optimaliseren, zodat je nog meer bespaart en bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Onze klanten vertellen

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Solar Edge Thuisaccu Installatie Thuisbatterij

Monteur was erg vriendelijk en ging erg secuur te werk. Zelfs alles netjes achter gelaten en ons voorzien van uitleg over de systemen. Wij zijn erg te spreken over de service van Solar Crew.

Dirk van H.

Leende
Thuisbatterij installatie thuisaccu

De thuisaccu samen met een airco installatie laten installeren door het team van Solar Crew. Alle lof voor deze organisatie, contact voelde meteen vertrouwd.

Stef B.

Oirschot
Enphase Thuisaccu installatie van Thuisbatterij

In het begin waren we wat onzeker over de aanschaf van de juiste thuisbatterij, maar dankzij het advies van Solar Crew en de persoonlijke begeleiding door het gehele traject kunnen we met een gerust hart spreken over een geweldige ervaring.

Steven L.

Eindhoven

Thuisbatterij offerte aanvragen


Veelgestelde vragen thuisbatterij

Een thuisbatterij slaat de energie op die overdag door je zonnepanelen wordt geproduceerd maar niet direct wordt verbruikt. Deze opgeslagen energie kun je vervolgens gebruiken op momenten dat je zonnepanelen geen energie produceren, zoals ‘s nachts of op bewolkte dagen.

De kosten van een thuisbatterij kunnen variëren afhankelijk van de capaciteit en het merk. Over het algemeen is de initiële investering aanzienlijk, maar deze kan worden terugverdiend door de besparingen op je energierekening en mogelijke subsidies.

De meeste huizen kunnen worden uitgerust met een thuisbatterij, zolang er voldoende ruimte is voor de installatie en je zonnepanelensysteem voldoende energie produceert om de batterij te laden. Een adviseur kan je adviseren over de beste optie voor jouw situatie.

Hoewel een thuisbatterij je veel dichter bij energieonafhankelijkheid kan brengen, is het in de praktijk moeilijk om volledig onafhankelijk te zijn van het elektriciteitsnet. Dit komt omdat je tijdens langere perioden van lage zonnestraling of hoge energievraag mogelijk niet genoeg opgeslagen energie hebt om aan je behoeften te voldoen.

Solar Crew Emblem

Offerte aanvragen

In 1 minuut geregeld
Hulp nodig?

Klanten beoordelen ons met een 9,6

Solar Crew Personeel